En Pau i en Luís són dos amics de sempre que estan començant amb les seves primeres relacions sexuals i que s’expliquen tots els seus salseos amb altres nois. En Luís, que va de més experimentat, afirma que fer-ho sense condó és més plaent i que altres amics seus ho fan, però en Pau no ho ha fet mai i tampoc vol quedar com un pringat, així que decideix demostrar-li al Luís que es pot sentir molt plaer amb el preservatiu posat… Veus com t’agrada, Luís?

L’amistat i la sexualitat no són incompatibles

Sovint sembla que quan compartim amistat amb alguna persona la sexualitat no hi té cabuda, us sona allò de “només som amics/gues”? Què passa, que l’amistat està una categoria per sota d’altres tipus de relacions? No! L’amistat és un puntal fonamental per créixer i compartir les nostres vides. I si hi barregem el sexe entremig, què passa? Doncs no té perquè passar res! Compartir trobades sexuals amb persones amb qui ens coneixem tant com són les nostres amigues i els nostres amics, pot ser fantàstic ja que tota aquesta complicitat i intimitat ja la tenim guanyada. Ara bé, si decidim relacionar-nos sexualment amb les nostres amistats, fem-ho (com sempre) amb responsabilitat, cura i consciència!

Podem fluïr mentre ens expliquem què desitgem

Sovint hi ha la creença que mentre estem tenint sexe amb algú, hem de deixar que tot “flueixi”, però… si no ens comuniquem, com podem saber què és el que li ve de gust a l’altra persona o que ella sàpiga què és el que desitges tu en aquest moment? La comunicació en les trobades sexuals és imprescindible per poder assegurar que tant nosaltres com les altres persones implicades estem disfrutant de valent. Oi que sabem què ens agrada i sabem demanar-ho? Doncs hem de crear un espai de confiança i seguretat on poder dir què i com ho volem i què sigui tant fàcil i còmode com escoltar què vol l’altre o les altres persones amb qui estàs compartint aquest moment. En Pau i en Luís s’ho comuniquen tot i sembla que disfruten, no? Doncs endavant amb parlar i escoltar!

Divertim-nos mentre ens protegim!

Utilitzar qualsevol barrera de protecció, com ara els preservatius interns i externs o la banda de làtex, és imprescindible per evitar infeccions de transmissió sexual i embarassos no planificats en el cas de les relacions heterosexuals. Fer servir aquests productes, més enllà de ser una càrrega hauria de ser un joc. Si els incorporem dins la trobada sexual de manera divertida i sexi, segur que ens ho passem bé i disfrutem moltíssim!

https://crema.cat/wp-content/uploads/2020/12/02_Crema_Final_1.mp4