A la Valentina Garcia li encantaria tenir parella, però també és feliç sense ella. Es defineix com una tia friki i com que cultiva una gran saviesa sexual, té els millors consells per a una masturbació elaborada i relaxant. Ah! I està encantada de compartir els seus coneixements: escoltem la guia de la Valentina G.

La masturbació femenina no ha de ser un tabú

La masturbació ja de per sí és un tabú i se’n parla ben poc, però si parlem de la masturbació femenina, encara més. Sembla que ningú ho fa i ningú en parla, i que només els nois tenen aquesta necessitat sexual. Això, com ens explica la Valentina, no és així.

Les noies també es masturben i en tenen tot el dret, només faltaria, és el seu cos! El problema és que sovint fa vergonya o es pateix pel què diran, però és una pràctica molt sana i positiva a part de divertida i plaent!

Explorar els teus genitals i el teu plaer, pot ajudar-te a sentir-te còmode amb el teu cos i amb quines coses t’agraden i t’exciten i quines no. A més, si en algun moment algú altra et masturba o et fa alguna altra pràctica sexual, podràs orientar i comunicar com t’agrada i com et poden donar més plaer. Tot són avantatges! I fes cas de la Valentina, no tot és arribar a l’orgasme, les carícies també són importants i poden descobrir-te/vos zones erògenes.

Què és això de l’asexualitat?

Està molt bé tenir desig, però també està molt bé no tenir-lo. Si no tens interès pel sexe no passa res, pot ser que més endavant en tinguis o pot ser que no.

Les persones asexuals no senten atracció sexual, però això no vol dir que no puguin tenir relacions romàntiques o establir vincles amb altres persones connectant a altres nivells (que ja sabem que no tot és sexe en una relació, eh?). A més, i com explica la Valentina, hi ha molts tipus de persones asexuals, ja que ella, per exemple, sí que gaudeix masturbant-se i explorant el seu propi plaer.

https://crema.cat/wp-content/uploads/2021/06/06_Crema_Final_1.mp4