Gal·la ens presenta el ‘top 5’ dels seus afers amorosos, explicant-nos alguna anècdota divertida i picant de cadascunx. Són les persones que més han marcat la seva vida afectivo-sexual, des d’aquell tio que li va demanar que es baixés les calcetes mentre miraven Buscant la Dory al cine el 2016 fins l’actualitat. Una varietat d’identitats i orientacions que li han donat a la Gal·la alguns dels millors moments de la seva vida.

Ser noia i gaudir de la sexualitat

Sovint, la sexualitat de les noies no té espai ni és reconeguda. Si n’hi ha massa, ja sabem què es diu i seràn jutjades per gaudir del sexe perquè sembla que sigui només una cosa de nois… Però res més lluny de la realitat! I si no n’hi ha? També els hi toca el rebre per tancar-se, per no voler tenir sexe quan sembla que toca i que tothom ha de “fer-ho”.

Les històries de la Gal·la, ens demostren que és bo i desitjable tenir relacions sexoafectives si ho volem, perquè sentir plaer i compartir-lo, no enten de sexes, sinó de persones i de moments. Hi haurà qui en tingui moltes ganes i també hi haurà qui vegi que encara no toca: tot està bé i gaudir del sexe és algo que s’ha de celebrar, no criticar!

El desig és divers i pot canviar

A vegades ens trobem amb una persona amb qui la cosa fluirà i potser anirà a més (si això passa, pensem en fer servir protecció!), però també pot passar que la situació no vagi enlloc o que no vagi al lloc on ens esperavem. No passa res, ni cal tenir pressa, gaudim del camí mentres dura.

La Gal·la i les seves diverses experiències són només un exemple de les moltes possibilitats de viure les sexualitats: tot això va de passar-ho bé amb les persones amb qui compartim aquests moments de plaer i no sempre tot anirà d’arribar a l’orgasme.

Ah! I el desig, allò que ens desperta ganes i ens excita, pot anar canviant: que avui ens agradin les noies no voldrà dir que sempre haguem de sentir-ho així i a més, potser hi haurà epoques en les que tingui molt desig i altres en les que no. Això però, no invàlida el fet que si tu tens clara la teva orientació sexual (ja siguis lesbiana, gay, bisexual o el que tu vulguis), no has d’aguantar que ningú et digui que “és una fase” o que “ja se’t passarà”. Escolta’t i ànims amb aquests comentaris ignorants.

https://crema.cat/wp-content/uploads/2020/12/01_Crema_final_1.mp4