Tot i que sempre es veuen amb les mascaretes posades fa temps que la Luna i la Queralt tenen ganes de fer-se un petó. S’han conegut en una botiga de llenceria, on curren durant la campanya de Nadal per pagar-se els estudis. El 24 els toca tancar la botiga i entre tangues i sostens sorgeix un joc eròtic. La Queralt no vol exposar a la seva família, però això no impedeix que es diverteixin. Bon Nadal!

Qüestionant les lleis del desig

És realment genuí el desig que sentim cap a altres persones o bé hem après a desitjar, igual que hem après a comunicar-nos, alimentar-nos o vestir-nos? És interessant fer una repassada a les persones que idealment ens atrauen. Com són els seus cossos o les seves faccions? Segurament tindran coses en comú. Sovint quan construïm relats eròtics ens venen imatges d’uns mateixos cossos: aquells que encaixen amb els cànons de bellesa i normalitat imposats per la societat., això és perquè hem après quins cossos són desitjables i quins no ho son. És per això que per possibilitar nous imaginaris eròtics i de desig cal visibilitzar també cossos de persones gordes, intersex, peludes, amb estries, trans, de mobilitats diverses o cicatritzades, ja que normalment no apareixen com a desitjats o desitjants. És necessari repensar les lleis del desig i la distribució del capital eròtic perquè totes les persones puguin gaudir de les seves sexualitats de manera lliure i plaent.

SOBRE LES MIDES

El plaer no té res a veure amb les mides de les coses, sinó amb com vivim les nostres experiències, quins significats els donem i com connectem amb les persones amb les quals ens relacionem.

 

https://crema.cat/wp-content/uploads/2021/06/07_Crema_Final_1.mp4