La Lucía somia a fer-ho a l’aire lliure i pel Marc és un malson. Quan es baixa els pantalons, li baixa tot. Ella no en té ni idea, per això insisteix a aprofitar el desconfinament per viure una aventura a l’aire lliure. Un follatge, així li diu. El Marc no s’atreveix a dir-li la veritat, per això ha preferit pensar en un pla que pugui satisfer a la Lucía. I ho aconsegueix. Però, acabarà dient-li el que li passa?

Parlem del “gatillazo”

En Marc ho passa malament perquè no està segur que pugui aconseguir tenir una erecció. Aquest tema és un tabú molt gran en la sexualitat masculina i és que sembla que no li passi a ningú quan en realitat pot passar-li a tothom (i segurament li passarà), al llarg de la seva vida en un moment o altre. Com que ningú en parla, hi ha vergonyes i creences vinculades a aquest fet, com si a causa d’això, es perdés “virilitat” enlloc de veure-ho com una cosa natural i en la majoria dels casos puntual.

Anima’t i parla-ho amb alguna amistat, tant noi com noia, i veuràs que segurament tothom té alguna experiència relacionada amb això. Tenir un “gatillazo” com li diu el protagonista de la història, no és senyal de no estar excitat o de no tenir-ne ganes, sinó que a vegades és degut a la situació emocional o psicològica (els nervis, l’estrès, les preocupacions o el context i el que aquest ens genera). Si hem begut, també pot ser que l’alcohol hi contribueixi.

Segurament, relaxar-te i compartir-ho amb la persona amb qui t’està passant, pot ajudar a treure-li ferro al fet i podeu trobar altres maneres de seguir. En pocs casos la situació és permanent i es repeteix molt en el temps, però si és el cas i et preocupa, pots anar al metge i consultar-ho.

Tenim nervis? Inseguretats? Diguem-ho.

La Lucía li demana varies vegades al Marc si està segur del pla, si en té ganes, però ell no li diu la veritat ni aprofita aquests espais per comentar allò que no li deixa estar tranquil. És important trobar maneres de comunicar el que volem, el què ens agrada i el què no. Si estem nervioses, si tenim alguna necessitat concreta, hem de poder generar un espai de confiança i dir-ho, ja que tot això només farà que millorar l’experiència compartida.

El plaer de l’altra persona ha de ser igualment important que el nostre propi i sovint, veure o saber que l’altra persona està gaudint pot excitar-nos més i tot. No es tracta de fer una competició sinó de compartir un moment i un espai on la comoditat i el plaer sigui mutu.

https://crema.cat/wp-content/uploads/2021/06/05_Crema_Final_1.mp4